26 januari 2011

Hälsa

Nytt år och det märks överallt att människor tar tag i sina liv och sin hälsa. Är det inte sluta röka med ICA-Stig så är det GI-recept och rivstart i kvällstidningarnas bilagor. Men jag menar inte att det inte är bra. För det är det. Det är väldigt viktigt och framförallt så mår man så himla mycket bättre. Nu röker inte jag och GI funkar, ibland, men jag måste erkänna att det faktiskt är himla gott med kolhydrater. Borde kanske äta aningens mindre.

Men träningen är det jag måste ta tag i. Jag har mina små vardagsmotionsknep. Tar trapporna till 14:e våningen varje lunch (15 våningar egentligen eftersom jag börjar från källarplan) och mina plankan-övingar gör jag varje morgon och kväll. Men detta räcker ju inte. Inte på långa vägar.
Ja jag vet. Jag skyller en hel del på min man som är egen företagare och som jobbar mycket. Så kvällarna blir sena och att köra tillbaka in till stan känns inte alls lockande.

Jag får mycket pepp och motivation av Olga Rönnbergs blogg. Hon har så många bra tips och övningar så det skulle ju verkligen inte kunna gå att misslyckas. Nä. Ikväll ska jag försöka mig på att sätta ihop nåt slags program som håller. I längden. Nåt som jag kan göra hemma. Olika saker varje dag.

Vi får se vad jag kan få ihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar