21 november 2010

Weekend

Helgen har varit trevlig med varierat innehåll. Här kommer den i bilder. Ni som vanligtvis tittar på Bolibompa har koll på jingeln som slutar ...fredag, lördag söndag..dagens grattis! Så kändes det inatt när Elliot vaknade av kräksjuka. Jodå. Varierat innehåll alltså.


Fredag - pyssel
Lördag - mammas smink
Söndag - film och återhämtning

3 kommentarer:

  1. Hoppas liten mår bättre och att inte ni har fått samma sjuka! Vart bokade ni era biljetter? Letar nämligen nya, hihi. Vill åka så asap efter nyår, men vill försöka hitta så bra pris som möjligt :-)

    SvaraRadera
  2. Jodå, han är bättre. Äter inte som innan men annars. Hmm..ja var bokade vi. Måste kolla upp det. Vi åker med turkish airways från köpenhamn till bangkok. Sen vidare med inrikesflyg till Koh Samui. Men är inte Erik på andra sidan, så du behöver flyga till Phuket menar jag?

    SvaraRadera
  3. Nej jag flyger till Bangkok och därifrån till Krabi. När man söker resor mellan Gbg-Krabi så går alla via Bangkok. Så jag vet inte om det är så att det inte går några flyg mellan Phuket och Krabi... Men man kan åka båt, haha. Jag vill tillbaka hela tiden, längtar så jag kan dö! :-)

    SvaraRadera